Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας αποτελεί μια νέα προσπάθεια η οποία γεννήθηκε από την επιθυμία μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με προσοχή στη λεπτομέρεια και εστιασμένοι στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας.

Με το όνομά μας όπως είναι φυσικό να παραπέμπει άμεσα στην ποιότητα και την πολυτέλεια, δουλεύουμε σκληρά για να εξασφαλίσουμε ότι όσοι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χωρίς να τους απασχολούν οι λεπτομέρειες.

Ο στόλος μας αποτελείται από τα τελευταία και πιο μοντέρνα μοντέλα λιμουζίνας. Μάρκες όπως Lincoln, Bentley, Mercedes, BMW, Lexus και Porsche αποτελούν τις επιλογές σας. Κάθε όχημα συντηρείται άριστα βρίσκεται σε άψογη κατάσταση εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, ενώ ο εξοπλισμός του θα ικανοποιήσει κάθε γούστο. Τα οχήματά μας προορίζονται για την απόλυτη πολυτέλεια, ασφάλεια και άνεση του κάθε επιβάτη.
Όλοι οι οδηγοί μας είναι πιστοποιημένοι και φυσικά για όλο το ταξίδι σας καλύπτεστε από πλήρη ασφάλιση. Οι σωφέρ μας επιλέγονται προσεκτικά και λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση με στόχο την εξασφάλιση της προσωπικής ασφάλειας των επιβαινόντων αλλά και της όσο το δυνατόν πιο θετικής εμπειρίας. Το προσωπικό μας γνωρίζει τις καλύτερες διαδρομές και μπορεί να σας βοηθήσει και να σας παρέχει ο,τιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Διαπιστώστε το και μόνοι σας!


Εάν έχετε προγραμματισμένο κάποιο event, γάμο ή παρτυ επικοινωνήστε μαζί μας για να εξασφαλίσετε τις άψογες υπηρεσίες μας.
Καλέστε τώρα στο (+30) 2310 20 32 30 για τιμές και διαθεσιμότητα!